Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: „Șmecherul de Arafat a scăpat, Voiculescu a decontat și măsurile și deciziile proaste luate de șeful DSU!”

Într-o postare pe pagina Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire spune că „mizeria cu scosul pacienților în stradă, noaptea, din spitalul Foișor, dar și morții din TIR-urile ATI de la Victor Babeș sunt chestiuni care îl privesc pe Raed Arafat”, iar șeful de la DSU a rămas neatins în scandalul Vlad Voiculescu.

Totodată, potrivit jurnalistului, „există un ordin pe unitate ca Arafat să fie ținut în multiplele funcții și la butoanele licitațiilor de miliarde de euro”.

„Șmecherul de Arafat a scăpat, V.Voiculescu a decontat și măsurile/deciziile proaste luate de Arafat. I-au pus în cârcă și bagajul negativ de imagine acumulat de Împăratul SMURD, la pachet cu prostiile făcute/zise de Vlăduț. Se dovedește că Arafat e intangibil în fața oricărui premier sau ministru al Sănătății!

Este evident că mizeria cu scosul pacienților în stradă, noaptea, din spitalul Foișor, dar și morții din TIR-urile ATI de la Victor Babeș sunt chestiuni care îl privesc pe Arafat.

În ambele situații, cică, sunt anchete în curs. Care vor fi mușamalizate, în favoarea DSU/Arafat, sau îngropate în birocrație, cum se întâmplă cu incendiile de la spitalele din Neamț și Matei Balș din Capitală. Există un ordin pe unitate ca Arafat să fie ținut în multiplele funcții și la butoanele licitațiilor de miliarde de euro. În câteva luni, însă, liberalii vor deconta masiv prezența lui Arafat ca ȘEF real al sistemului de sănătate din România. Au scăpat de Voiculescu, dar prezența lui Arafat îi va îngropa electoral.

Singura șansă a PNL de a se salva din picajul de imagine este reușita campaniei de vaccinare; după toate informațiile, și aceasta va fi un eșec. Nu vom avea 10,4 milioane de vaccinați cu doze duble până în septembrie. Pur și simplu lipsesc viteza de vaccinare, vaccinurile în sine, iar numărul doritorilor scade zilnic, aici e marea bubă. Sunt câteva milioane bune de români care NU vor să se vaccineze! Așadar, scapă cine poate în lunile următoare, cu precizarea că, dacă ajungeți la ATI, aveți 10 la sută șansă de supraviețuire! Asta dacă, evident, mai găsiți paturi ATI”, scrie Silviu Mănăstire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *