Skip to content
Alegeri locale 2020

Silviu Mănăstire: Trebuie să recunoaștem fără supărare că sunt mulți proști cu putere de vot. Onțanu l-a făcut primar pe Mihaiu

psnews.ro
" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire, într-o postare pe pagina Dosar de Politician remarcă faptul că „Piedone și Onțanu au câștigat, de fapt, în feluri diferite, primăriile de sector, cea de la 5 și 2”.

Jurnalistul este de părere că Neculai Onțanu este cel care l-a făcut primar „dintr-un ilustru necunoscut” pe Radu Mihaiu, candidatul PNL-USRPLUS la Sectorul 2.

" "
" "

„Trebuie să recunoaștem fără supărare că sunt mulți prosti cu putere de vot.
Vlad Voiculescu are aici foarte mare dreptate: “E dincolo de trist pentru mine. E dincolo de puterea mea de înţelegere“. Adică, Piedone primar.
În paralel, Piedone și Ontanu au câștigat, de fapt, în feluri diferite, primăriile de sector, cea de la 5 și 2. Piedone pe persoană fizica, absolut incredibil, iar “mosarul” Ontanu l-a făcut primar pe Mihaiu dintr-un ilustru necunoscut”, scrie Silviu Mănăstire.

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a câştigat alegerile la sectorul 5, în faţa candidatului susţinut de USR-PLUS şi PNL, Cristian Băcanu, care şi-a recunoscut înfrângerea. Piedone a candidat sub un slogan revoltător, „Ai grijă să nu te frigi la vot”, în contextul în care a fost condamnat la 8 ani şi jumătate în dosarul Colectiv, sentinţă pe care a atacat-o cu recurs. La sectorul 5, din 72.237 de voturi, 20.459, adică 28,32%, au fost obţinute de fostul primar al sectorului 4, în timp ce candidatul plasat pe locul 2, Cristian Băcanu, a adunat doar 18.376 de voturi, adică 25,44%.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *