Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Un traseu plin de contorsionism politic pentru noua mână dreaptă a ministrului Transporturilor

" "

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire atrage atenția asupra lui Adrian Gavruța, noua mână dreaptă a ministrului Transporturilor, susținând că Drulă menține în funcție un PSD-ist.

„Și lui Drula, lula, sula, după cum îl numea Barna, ii plac pesedistii. Un traseu plin de contorsionism politic pentru noua mana dreapta a ministrului Transporturilor: Gavruta, secretarul general al ministerului”, scrie pe Facebook jurnalistul.

" "
" "

Oamenii promovați de PSD sunt buni și în guvernul de coaliție PNL-USRPLUS-UDMR, drept dovadă că întâlnim tot mai des cazuri în care aceștia reușesc să fie păstrați în poziții-cheie ani la rând. Este și cazul lui Adrian Daniel Găvruța, pe vremuri, tânără speranță a PNȚ, promovat de PSD, și păstrat în cele din urmă și de cei din coaliție.

Adrian Daniel Găvruța este secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor și președintele CA la Poșta Română. A fost, între altele, consilier județean, șef de CA la un teatru, expert la finanțe, șef de resurse umane, consilier parlamentar, lider sindical și lector universitar. Găvruța termină în 5 ani o facultate de 4 ani, matematica, în 1997, specializarea informatică. Imediat ce termină prima facultate, se apucă și de științe economice. Nu terminase încă prima facultate și se angajează consilier parlamentar la București.

Detalii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *