Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Vreau să văd câți liberali adevărați își vor apăra președintele în fața atacurilor lui Barna și Cioloș

Jurnalistul Silviu Mănăstire a reacționat, duminică, într-o postare pe Facebook, la atacul pe care liderul alianței USR-PLUS, Dacian Cioloș, l-a lansat la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Mai exact, ziaristul este curios să afle ”câți liberali își vor apăra președintele în fața lui Barna și Cioloș” după afirmația  fostului premier, potrivit căreia Iohannis este ”un președinte fără soluții”.

”Iohannis ia prima lui “bătaie serioasă” de la USR – PLUS. Proiectul “Kovesi președinte” merge șnur înainte, cu ajutorul unor liberali mascați în # rezist. Și chiar cu implicarea unor consilieri prezidențiali. Doamna Pralong, merge bine proiectul?

Vreau să văd câți liberali adevărați își vor apăra președintele în fața atacurilor lui Barna și Cioloș, politicieni care împreună nu depășesc 10 la sută în intenția de vot. Dar propagă mizerie și ură pe rețelele sociale de parcă ei sunt “noii Mesia” ai poporului.

Îi aștept pe trolii USR -Plus să înjure la liber pe pagină, promit că de data asta nu șterg mesajele …”, a scris Silviu Mănăstire pe Facebook.

Declarațiile realizatorului TV vin în contextul în care fostul premier, Dacian Ciolos, care deschide lista Alianței USR PLUS, a lansat, duminică seara, la Timișoara, primul atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”un președinte fără soluții”.

 ”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. ”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus liderul PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *