Simion l-a trecut primul pe listă la senatori în Gorj pe un candidat care voia să ajungă „de putat”

George Simion, sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop

Partidul lui George Simion l-a trecut primul pe listă pentru Senat la Gorj pe un candidat care în trecut a scris de mână că vrea să ajungă „de putat” în Parlamentul României.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Narics Daju care a explicat legăturile dintre candidatul de la Gorj Sandu Mircea Ionuţ şi George Simion, preşedintele AUR.

„Gata, am toate detaliile despre nimeni în drum ăla pe care l-a impus George Simion pe locul 1 pe lista pentru Senat a AUR-ului în Gorj.
Dar, înainte de orice, nu pot să nu-l întreb public pe coclit: Simioane, ce-ai mă cu Gorjul? De ce-l urăști? Tu crezi că județul ăsta e lumea a treia, și că acceptă orice afafic trimiți tu de la București???
Așadar, Sandu Mircea Ionuț este inexistent în online, nu se știe ce profesie are, n-a fost implicat în nicio acțiune civică, dar totuși am aflat despre el lucruri care probează că n-are nicio legatura cu statutul de parlamentar si cu judetul Gorj.
Este apropiat de cofondatorul AUR Marius Lulea, cunoscut drept principalul sponsor al lui George Simion.
Este din Giurgiu, dar în 2020 a candidat pentru Camera Deputaților pe lista AUR Prahova. Iar când a scris declarația de avere l-au trecut toate apele, c-a fost foarte dificil.
Așa a ajuns să scrie, cu mânuța lui, că el vrea s-ajungă ”DE PUTAT”. (vezi facsimil).
Se vede de pe lună că e cu foamea-n gât. E asociat și/sau administrator la 4 firme, din care trei sunt la vale rău de tot și a patra se cam târâie:
1. Design and Build Corporation S.A., firmă la care e coacționar cu Lulea și cu alții, și care a avut o pierdere de 442.952 lei în 2023. Firma asta face expertize pentru primăriile din sudul țării. De-acum va face și în Gorj, la primăriile conduse de frații lui Simion de la PSD, se știe.
2. S.C. TCB SUD S.R.L., fără angajați, 23876 lei profit în 2023.
3. S.C. DIVIZIA DE SCHELE S.R.L., inactivă fiscal, cu o pierdere de 15.000 de lei in 2016, cand si-a incetat activitatea.
4. S.C. PHOENIX SAM SRL, cu un angajat și un profit de 79551 lei în 2023.
Oricum, coordonatoarea AUR Gorj, Ionelia Priescu, are de lămurit public de ce a mințit luni la Radio Infinit că nimeni în drum ăsta este medic, și cum s-a ajuns ca AUR Gorj să pună pe locul 1 pe lista pentru Senat un ins care nu există și care n-are nicio legătură cu acest județ”, a scris Daju pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: