Simona Bucura-Oprescu, propusă ministrul Muncii: Doresc să am un parteneriat constructiv cu societatea civilă

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Deputatul social-democrat Simona Bucura-Oprescu, propusă pentru funcţia de ministru al Muncii, spune că îşi doreşte, în viitoarea calitate, un parteneriat real şi constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale, patronale şi sindicale reprezentative.

„Îmi doresc să am un parteneriat real şi constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale, patronale şi sindicale reprezentative. Sunt pe deplin conştientă că avem foarte multe de făcut şi sunt hotărâtă să muncesc eficient atât pentru a schimba lucrurile în ceea ce priveşte situaţia azilelor din România, cât şi pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR, în special privind Legea pensiilor speciale, Legea pensiilor şi Legea salarizării”, a scris Simona Bucura-Oprescu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ea a subliniat că nominalizarea pentru funcţia de ministru al Muncii şi Solidarităţii Sociale reprezintă „o mare responsabilitate”.

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis luni, prin vot, să o propună pentru funcţia de ministru al Muncii pe Simona Bucura-Oprescu, în urma demisiei lui Marius Budăi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: