Skip to content
Politică Sport

Simona Halep a primit din partea Arhiepiscopului Tomisului distincţia “Crucea Sfântului Apostol Andrei”

Simona Halep a primit marţi dimineaţă, din partea Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, distincţia eparhială pentru mireni “Crucea Sfântului Apostol Andrei”. Sportiva a spus este onorată şi emoţionată să primească această distincţie, afirmând că mereu se închină şi crede că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic.

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a hotărât să-i ofere Simonei Halep distincţia eparhială a Arhiepiscopiei Tomisului pentru mireni “Crucea Sfântului Apostol Andrei”, evenimentul având loc marţi dimineaţă la Catedrala Arhiepiscopală “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”.

Simona Halep a venit la ceremonie însoţită de tatăl ei, a intrat în catedrală cu un buchet de flori, a sărutat o icoană, după care a mers lângă Arhiepiscopului Tomisului. Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a afirmat că Simona Halep este un nume care şi-a câştigat valoare din credinţă şi stăruinţă, informează News.ro.

“Rugăm pe Sfântul Apostol Andrei , apostolul neamurilor, să vă ţină în sănătate, în bucurie, şi în înţelepciune toată viaţa dumneavoastră şi după cununa aceasta să primiţi cununa vieţii celei veşnice, care să vă fie cu adevărat cununa cea mai dorită, cea mai râvnită şi să duceţi pe această cunună prin performanţă cât mai mulţi români. Sportivul este un om disciplinat şi cu mintea şi cu trupul, întotdeauna am avut încredere în sportivi şi sportivii au dat dovadă de înţelepciune şi de multă tărie spirituală”, a mai afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Simona Halep a declarat că este o onoare să primească această distincţie şi că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic.

“Mulţumesc foarte mult pentru această distincţie. Sunt onorată să vă cunosc Înalt Prea Sfinţia Voastră, pe toată lumea. Este o onoare şi sunt foarte emoţionată de această distincţie, mereu mă închin şi cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul Lui nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu pe toţi”!, a spus Simona Halep, după ce a primit “Crucea Sfântului Apostol Andrei”.

Este pentru a doua zi consecutiv când jucătoarea de tenis primeşte o distincţie, după ce luni, Universitatea Ovidius din Constanţa i-a decernat titlul de ambador onorific al instituţiei de învăţământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *