Skip to content
Sport

Simona Halep a revenit în țară: E un vis devenit realitate!

a1.ro

Finalistă în Beijing şi lider mondial WTA începând de luni, Simona Halep a sosit în ţară, unde a fost aşteptată de ministrul MITS, Alexandru Dunca, de preşedintele FRT, George Cosac, şi de alte oficialităţi din sportul românesc.

„Sunt foarte mulţi oameni. E o onoare să fiu aici, dumneavoastră mi-aţi făcut ziua asta mai frumoasă venind aici. E un vis devenit realitate, ziua asta va rămâne în istorie pentru toţi românii. Mă bucur că sunt numărul unu. Vreau să le mulţumesc celor carea u lucrat cu mine 22 de ani, deja mă simt bătrână (n.r. râde). Mulţumesc familiei mele. Bineînţeles că fotbalul va rămâne pe primul loc în România, dar mă bucur că tenisul a demonstrat asta. Am primit sute de mesaje. După ce am câştigat acel meci cu Ostapenko şi am ţinut acel buchet de flori în mână am realizat că sunt numărul 1 mondial. Mi-am dorit mereu să fiu numărul 1. La Roland Garros a fost pentru prima dată când am simţit asta, iar meciul de la US Open mi-a dat încredere şi mi-am dorit mai mult, am muncit. Cred că va fi din ce în ce mai greu. Vor fi momente în care îmi va fi şimai greu, dar mă vor ajuta să ajung şi mai sus.

Gică Hagi mereu a fost modelul meu în viaţă. Cadoul meu să fie sănătatea, să pot juca mulţi ani.
Nu e uşor pentru nimeni să urmărească meciurile mele, dar simt suţinerea şi celor care mă critică. Chiar vorbeam cu mama mea că sunt mulţi ani de când am început tenisul, dar sâmbătă am uitat tot. Nu pot spune că am avut o viaţă grea, dar succesul când apare schimbă tot şi se cam uită greutăţile.

Vreau să câştig un turneu de Grand Slam şi să mă menţin pe primul loc cât mai mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile acum„, a declarat aceasta la venire în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *