Skip to content
Sport

Simona Halep a revenit în ţară: Nu vreau să mă gândesc când voi redeveni numărul 1

Stirile ProTv

Jucătoarea Simona Halep, care a mai căzut încă un loc în clasamentul WTA, până pe 3, a revenit miercuri în ţară şi spune că nu vrea să se gândească şi nu are idee când va redeveni numărul 1 mondial: „Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. Vreau să fiu sănătoasă şi să încep să muncesc ca să revin la nivelul cel mai înalt”.

Simona Halep este mulţumită de evoluţia sa la Australian Open, precizând că a avut un tablou destul de greu.

„Nu a fost un turneu rău, nici foarte bun, bineînţeles, dar ţinând cont de toată pregătirea pe care am avut-o în iarnă, am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, jucând cu surorile Williams una după alta, dar în schimb au fost şi meciuri bune pentru mine să văd că nivelul meu de joc este acolo. Am câteva zile de pauză şi apoi o să încep pregătirea pentru FedCup. Sint bine, nu am nicio problemă de sănătate. Mă bucur pentru Pliskova, pentru că este o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales la un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată pentru că are serviciul foarte puternic şi s-a şi dovedit”, a mai spus fostul lider mondial la Aeroportul Henri Coandă.

Referitor la o posibilă colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, ea s precizat că există discuţii în acest sens, dar nu e nimic oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *