Skip to content
Sport

Simona Halep a trecut pragul de 40.000.000 de dolari, bani câştigaţi din tenis. Românca ocupă locul trei în topul all time al câştigurilor

Facebook/Simona Halep

Simona Halep, care a câştigat duminică turneul de la Toronto, ocupă locul trei în topul celor mai bine plătite jucătoare de tenis din istorie.

Cu premiul de aproape jumătate de milion de dolari câștigat la Toronto, Simona Halep a trecut de nivelul de 40 de milioane de dolari, în ceea ce privește premiile câștigate din tenis. Cu 40.108.000 de dolari, românca a devenit cea de a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie, notează euronews.ro.

Simona Halep este devansată doar de către surorile Williams. Serena, cu aproape 95 de milioane de dolari, conduce detașat acest top, secondată de Venus cu 42 de milioane. Halep a urcat pe 3 și este urmată de Maria Şarapova si Caroline Wozniacki.

În altă ordine de idei, Simona Halep a urcat, de luni, pe locul 6 mondial. În top 100 WTA, deci în primele 100 de jucătoare ale lumii, se mai află alte cinci jucătoare din România: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *