Skip to content
Societate Sport

Simona Halep, amendată după gestul făcut în meciul pierdut cu Garbine Muguruza, la Australian Open

digi 24

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Australian Open, după ce a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7. Sportiva noastră a cedat nervos după ce a pierdut primul set și și-a făcut praf racheta.

Simona Halep, amendată după gestul făcut în meciul cu Garbine Muguruza

Acum, organizatorii de la Australian Open au anunțat că Simona Halep a fost sancționată pentru acea ieșire. Campioana noastră va trebui să plătească o amendă în valoare de 4081,49 dolari.

Potrivit regulamentului WTA, astfel de gesturi nu sunt tolerate, astfel că „Simo” se vede nevoită să bage mâna în buzunar, după acel gest.

Simona Halep a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o poziţie, de pe 3 pe 2, în clasamentul WTA, după semifinala jucată la Melbourne, cu Garbine Muguruza.

Ashleigh Barty, şi ea semifinalistă la Australian Open, îşi păstrează poziţia de lider, cu un avans de peste 2.200 de puncte faţă de Halep, care are la rândul său peste 800 de puncte mai mult faţă de a treia clasată, Karolina Pliskova (Cehia).

Campioana de la Australian Open, americanca Sofia Kenin, a reuşit un salt de opt locuri, de pe 15 pe 7. Garbine Muguruza, învinsa Sofiei Kenin în finală, a urcat 16 locuri şi ocupă acum poziţia a 16-a în lume, potrivit Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *