Skip to content
Societate Sport

Simona Halep, dublă-câștigătoare de Mare Șlem, împlinește vineri 28 de ani. Mesajul lui Darren Cahill

Inquam Photos / Octav Ganea

Simona Halep, dublă-câștigătoare de Mare Șlem, împlinește, vineri, 28 de ani. Darren Cahill, antrenorul alături de care a atins culmile gloriei, n-a putut rata ocazia de a-i face o urare în mediul online, spre încântarea fanilor, potrivit B1.

„Acea privire pe care o ai atunci când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona Halep! Să ai o zi grozavă și să te asiguri că băieții (Toni, Theo și Daniel) au mare grijă de tine. Felicitări pentru a 28-a aniversare și hai s-o facem pe a 29-a și mai plină de succes”, a scris Darren Cahill, pe contul său de Instagram.

Simona Halep, locul #6 WTA în prezent, este una dintre cele mai mari sportive din istoria României. După 64 de săptămâni în fruntea tenisului mondial, constănțeanca s-a consacrat ca fiind a zecea tenismenă în clasamentul longevității ca lider din toate timpurile.

Ea a câștigat deja două turnee de Mare Șlem, în 2018 la Roland Garros și în 2019 la Wimbledon, dar a jucat și alte trei finale din această categorie. Considerată „Regina zgurii”, ea a ajuns în finala de la Paris în alte două rânduri (2014, 2017), dar și în ultimul act de la Australian Open (2018), unde pierdea cu Wozniacki la capătul unui meci cu cântec.

Pe lângă aceste competiții, vârful de lance al sportului românesc din acest deceniu a mai câștigat 19 turnee WTA, dar a disputat și alte 17 finale, fiind astfel cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria țării noastre.

La postarea australianului, urările fanilor pentru Simona au fost nelipsite: „La mulți ani și succes”; „La multi ani, campioana noastra!!!”; „My all time fave”; „Amazing smile”; „Happy birthday, lovely girl!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *