Skip to content
Sport

Simona Halep, după meciul cu Sabalenka: A fost greu pentru că e mai înaltă decât mine şi are multă putere

Facebook.com/SimonaHalep Facebook/Simona Halep
" "

Simona Halep a avut parte de un sfert de finală complicat la turneul din Dubai. A pierdut primul set în meciul cu Aryna Sabalenka, dar s-a impus apoi cu un dublu 6-2. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică, a spus, după meci, Simona Halep.

La finalul duelului, Simona Halep a recunoscut că se aştepta la o confruntare grea. Chiar dacă începea ca favorită în faţa bielorusei Aryna Sabalenka, primul set a înclinat balanţa în defavoarea ei din cauza loviturilor puternice ale adversarei.

" "

A fost greu să-mi găsesc ritmul. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică. Loveşte mingea tare, aşa că a trebuit să joc mai repede şi să dau tot ce pot ca să câştig. E greu pentru că e mai înaltă decât mine şi are multă putere. A fost nevoie să îi stopez mingile şi apoi să iau iniţiativa, să deschid jocul. E adevărat, am suporteri peste tot unde merg să joc. Ador să joc în Dubai, sunt fericită că voi fi în semifinale şi voi evolua din nou în faţa acestui public”, a spus Simona Halep, citată de DigiSport.

În faza următoare, Simona va evolua împotriva lui Jennifer Brady, care a trecut în sferturi de Garbine Muguruza din Spania.

În cealaltă semifinală de la Dubai se întâlnesc Petra Martic şi Elena Rybakina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *