Simona Halep, inclusă de britanici în Top 5 al rușinii. Compania „selectă” în care e plasată românca

Simona Halep
Sursa foto: Simona Halep

Cazul Simona Halep a șocat lumea sportului, fiind unul dintre cele mai răsunătoare din tenis. Britanicii de la publicația Tennis365 au realizat o ierarhie a ”rușinii”, în care românca este în prim-planul unui material titrat: „5 scandaluri de dopaj care au șocat lumea tenisului”.

Suspendată 4 ani din cauza faptului că a fost prinsă dopată la US Open 2022, Simona Halep va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde încearcă să-și demonstreze nevinovăția. Până atunci, sportiva noastră este văzută de o parte a presei internaționale drept o trișoare. Iar faptul că a fost una dintre protagonistele circuitului feminin din toate timpurile – locul 3 all-time la capitolul încasări din tenis și locul 8 în topul săptămânilor petrecute în Top 10 WTA – face ca situația în care se află Simona să fie cu atât mai gravă.

Simona Halep a fost inclusă de britanicii de la Tennis365 într-un material intitulat „5 scandaluri de dopaj care au șocat lumea tenisului”, în care sunt menționate nume mari care au avut probleme cu substanțele interzise. „Cazul Simonei Halep a provocat tulburări în tenis, cu personalități de mare calitate care și-au arătat susținerea pentru fostul număr 1 mondial în încercarea ei de a-și curăța numele”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: