Skip to content
Sport

Simona Halep: Mă gândesc la o familie şi copii (VIDEO)

" "

Jucătoarea numărul 1 în tenisul mondial, Simona Halep, spune că are în plan ca în viitor să aibă o familie şi copii, că intenţionează să se dezvolte şi pe alte planuri în afara sportului.

În ceea ce priveşte tenisul, Simona nu se gândeşte deocamdată la retragere, vrea să mai simtă bucuria câştigării unor turnee de Grand Slam şi să stea cât mai mult timp pe prima poziţie WTA.

" "
" "

Halep a filmat recent un videoclip pentru Mercedes, în cadrul căruia i-a acordat un interviu realizatorului tv Cătălin Ştefănescu.

„Îmi place să mă dezvolt şi pe alte planuri în afară de sport, însă nu este momentul să mă retrag, să spun stop tenisului, pentru că îmi place foarte mult şi simt că acolo este locul meu momentan. Bineînţeles că mă gândesc şi la familie şi copii, dar mai am timp, sunt încă micuţă şi îmi doresc să profit în fiecare an de această meserie pentru că este foarte frumoasă”, a spus Halep.

Referitor la cariera sa, Halep a afirmat că este departe de momentul în care va spune stop: „Mai vreau să mai câştig Grand Slam-uri pentru că e foarte frumos momentul, mai vreau să rămân pe locul 1, mai vreau să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu un obiectiv care ţine de tenis, pentru că mai am şi alte obiective, dar momentan sunt concentrată pe tenis. Îmi place să joc tenis, să simt presiunea meciurilor, să simt tensiunea de la turnee şi îmi place lumea în care mă aflu. Este o perioadă frumoasă a vieţii şi vreau să rămână cu mine mai mult timp”.

1 comentariu la “Simona Halep: Mă gândesc la o familie şi copii (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *