Skip to content
Sport

Simona Halep, primele declarații după ce s-a logodit

Facebook.com/SimonaHalep

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre logodna cu Toni Iuruc. Sportiva clasată pe locul 3 WTA a declarat că își dorește un copil, dar acest lucru va deveni o prioritate după ce va mai câștiga măcar un titlu de Grand Slam.

Ce a spus Simona Halep după ce s-a logodit cu Toni Iuruc:

​Despre inelul de logodnă: „E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”.

Despre planurile de nuntă: „Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan”.

Despre nașterea unui copil: „Așa am zis? (n.r. râde). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”.

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din 2019. Iuruc, om de afaceri din Constanța, a mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep a reînceput pregătirile după accidentarea suferită la Roma. Jucătoarea noastră a anunțat că va participa la turneul de la „Bad Homburg” (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *