Skip to content
Societate Sport

Simona Halep REFUZĂ să joace pentru România, în Fed Cup

US Open Tennis

Simona Halep nu a dat un răspuns ferm în legătură cu prezența sa în echipa de Fed Cup a României, a mărturisit Florin Segărceanu, căpitan-nejucător, într-o intervenție telefonică pentru DigiSport.

Liderul echipei noastre ar putea refuza participarea după dezamăgirea trăiată în semifinala din acest an. Fostul lider mondial a vorbit încă după încheierea partidei de la Rouen despre principalul său obiectiv pe 2020 – Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă Fed Cup-ul a dispărut din mesajele ei.

Am vorbit cu ea înainte să plece pentru ultima parte a sezonului. Se știe că noul format al Fed Cup este făcut în așa fel încât noi nu mai suntem calificați direct. Trebuie să jucăm iar un meci de baraj, cu Rusia, acasă. Simona este deranjată de acest aspect, plus că și meciul acela epuizant din semifinale a lăsat urme neplăcute în amintirea ei. Nu pot confirma 100% că va veni, vom vedea! Va conta și finalul ei de an, dar și programul pe care-l va pune la punct cu noul ei antrenor Darren Cahill”, a spus Florin Segărceanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *