Skip to content
Sport

Simona Halep, regina Wimbledon, a adus trofeul la Constanța

Inquam Photos / Octav Ganea

După ce miercuri seară a fost pe Arena Națională, pentru a prezenta trofeul cucerit la Wimbledon, Simona Halep a ajuns sâmbătă la Constanța, în orașul său natal, informează Antena 3.

Simona a făcut turul de onoare al orașului într-un autocar supraetajat, sub aplauzele fanilor săi, pe traseul Bulevardul Tomis – Termele romane – Bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

 Organizatorii au pregătit un concert în cinstea campioanei noastre.Simona Halep le-a mulțumit, de pe scena amplasată în Piața Ovidiu, celor care au venit să o vadă. Campioana a mărturisit că nu a crezut că o să câștige trofeul de la Wimbledon.

Nu am cuvinte să va pot mulțumi. Este o zi specială pentru mine și sunt foarte-foarte emoționată să văd că atâția oameni au venit să se uite la acest trofeu pentu care eu am muncit foarte mult, vreo douăzeci și ceva de ani. (…)

Drumul nu a fost până aici și sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc și o să încep cu familia mea care m-a susținut mereu și fără care nu aș fi ajuns aici”, a spus Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *