Skip to content
Sport

Simona Halep se vede peste 10 ani cu 3 copii și o familie minunată

Simona Halep a povestit, într-un interviu pentru The Guardian, despre faptul că tot ceea ce a făcut în viaţă a fost pentru tenis, subliniind că peste zece ani îşi doreşte să aibă o familie, cu trei copii, informează News.ro.

“Tot ce am făcut în viaţă, până acum, a fost doar pentru tenis. Nimic altceva nu a contat. Poate a fost prea mult, poate de asta am suferit. Dar acum nu mai am nicio presiune, mă simt mai uşoară, mai bine. Nu aş fi fost atât de relaxată dacă nu aş fi câştigat Roland Garros. Mi s-a luat o mare greutate de pe umeri”, a spus Halep într-un interviu pentru Donald McRae de la Guardian.

Jurnalistul englez scris că jucătoarea de 27 de ani a evitat să fie mai deschisă cu presa, pe lângă faptul că e timidă, şi pentru că avea o obsesie să câştige un titlu de Grand Slam, lucru reuşit la Paris.

 

La finala de la Roland Garros câştigată în 2018, Halep şi-a amintit că tot la ceea ce a visat a devenit realitate. „Toată lumea pe care o iubeam era acolo şi când am ridicat trofeul şi s-a auzit imnul naţional, a fost cel mai bun moment. Am plâns pentru că a fost ceva imens. Poate va fi cel mai bun moment al meu ca sportiv. Dar să vedem. Poate în viitor va fi şi mai bine”.

Halep a explicat cât de mult a ajutat-o Darren Cahill. „Oamenii din România nu prea cred în ei. Suntem talentaţi, dar nu avem încredere. Eu am fost norocoasă. Darren este australian şi complet diferit. M-a împins să fiu pozitivă. M-am schimbat mult”.

Simona Halep nu crede că poate reuşi fără un antrenor la acest nivel şi speră să mai lucreze cu Cahill, „o persoană extraordinară”.

Simona Halep este motivată pentru „noi ţinte”, scrie The Guardian. „Sigur că nu sunt ca sportivi care au câştigat 10 sau 20 de titluri de Grand Slam.Dar venind din Constanţa, de nicăieri, şi devenind cea mai bună, este imens pentru România şi pentru mine. Acum mi-ar plăcea să fiu mai bună la Fed Cup, să visăm la titlu, şi la Jocurile Olimpice din 2020. Mai vreau un titlu de Grand Slam şi să termin iar pe primul lor. Dar nu pun presiune. Mai am câţiva ani de tenis şi apoi vreau să fiu mai bună în alte domenii. Peste 10 ani mi-ar plăcea să am trei copii, o familie minunată şi să fiu în afara tenisului – ştiind că am oferit totul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *