Skip to content
Sport

Simona Halep și-a făcut programul pentru 2016. Vezi ce turneu ratează

Simona Halep, a doua jucătoare de tenis a lumii, a început deja antrenamentele fizice pentru sezonul 2016, aceasta aflându-se deja la Poiana Braşov, unde se pregăteşte alături de Darren Cahill.

 

Astfel că, Halep  va debuta în sezonul 2016 în Australia, ţară în care va participa la două turnee, înainte de a lua startul în primul turneu de Grand Slam al anului,  renunţând la titlul de la Shenzen .

Aceasta  a trimis deja confirmările de participare pentru turneele din prima parte a sezonului, iar dacă în 2015 ea îşi făcea debutul la Shenzen, unde a şi triumfat, în 2016 Simona Halep îşi va debuta în Australia, la Brisbane. Competiţia se va desfăşura în perioada 3-9 ianuarie, iar la start se vor mai regăsi jucătoare puternice, precum Maria Şarapova, Garbine Muguruza sau Samantha Stosur.

 

Simona Halep a reușit să o învingă în finala de la Shenzen pe Timea Bacsinski, scor 6-2, 6-2, şi a câştigat 110.000 de dolari, plus 280 de puncte WTA. Însă, dacă va triumfa la Brisbane, Halep va primi 195.000 de dolari şi 470 de puncte WTA.

 

După Brisbane, Halep va merge la Sydney (10-15 ianuarie), unde anul trecut s-a retras cu două ore înainte de primul meci, din cauza unei gastroenterite.

Ambele turnee, atât cel de la Brisbane, cât şi cel de la Sydney, sunt din categoria Premier. După ele, Simona Halep va merge la Melbourne, unde se va desfăşura primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în perioada 18-31 ianuarie, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *