Skip to content
Sport

Simona Halep, tranșantă: ”Sunt un caz fericit, dar nu toți copiii au șansa asta!” Ce spune despre intrarea în politică

Facebook/Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost prezentă la Palatul Parlamentului, la o întâlnire în care mai mulți mari sportivi au stat față în față cu politicienii. Jucătoarea de tenis din Constanța a făcut un apel la aleși, pe care i-a îndemnat să investească în sportul românesc.

Eu sunt caz fericit, familia mea a reușit să mă susțină financiar. Dar nu toate familiile care au copilași talentați pot face asta. Așa că fac un apel către conducerea acestei țări să facă aceste lucruri să se miște.

Noile generații au nevoie de susținere, de locuri unde să se antreneze. Toată lumea știe care e situația reală. Sper să se întâmple ceva și politicienii să ne audă, a spus Halep.

Simona Halep: ”Nu fac politică și nici nu intenționez!”

Totodată, sportiva a anunțat că nu își dorește să intre vreodată în politică, preferând să se ocupe de fundația pe care a înființat-o și îi poartă numele.

În politică am spus că nu intru. Nu fac politică și nici nu intenționez. Eu am fundația Simona Halep, prin care ajut copilași, așa cum consider eu, a mai declarat Simona Halep.

Românca a adăugat că își dorește ca noile generații să aibă facilități, mai ales că în România există multe talente brute.

Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Fiind în cauză vreau să specific, pentru că este chiar păcat de talentul nostru românesc să nu se facă nimic și să nu progresăm. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli și să se facă ceva pentru noile generații. Este mare nevoie, a mai spus Halep, potrivit Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *