Skip to content
Sport

Simona Halep, ultimele declarații despre eșecul de la Toronto: De fiecare dată când intru pe teren…

Simona Halep a explicat prietenilor săi virtuali ce a pățit în finala meciului de la Toronto:

„De fiecare dată când intru pe teren, am două posibilități în minte: să câștig sau să pierd. Niciodată să renunț.
Mi-am dorit mai mult ca orice să termin acest meci, fie și cu o înfrângere. Însă corpul meu a spus „nu” în final.
Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut săptămâna aceasta! Am simțit din plin suportul lor!”, a scris sportiva, luni, pe pagina sa oficială de Facebook.

Simona Halep a abandonat în finala de la Toronto. Românca a încercat o revenire spectaculoasă, dar problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

„Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să mă sprijiniţi. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit aici în această săptămînă. Mulţumesc familiei şi staff-ului meu”, declarat Halep la finalul meciului.

Astfel, Belinda Bencic a câştigat marea finală a turneului de la Toronto în faţa Simonei Halep, scor 7-6 (7-5) / 6-7 (4-7) / 3-0, după ce românca a abandonat în setul decisiv.

„Am fost bucuros, mandru, sa vad atat inima la Simona pentru ca n-a vrut sa cedeze era vizibil ca avea probleme din ce in ce mai mari. Starea ei nu era legata numai de picior, era o stare generala de rau. A avut cadere de calciu, de magneziu, avea contracturi. Probabil dupa intreruperea asta mare aceasta a fost limita ei fizica de efort in turneul de Toronto in conditiile caldurii de acolo. Mi-a placut sa o vad ca lupta, este Simona cea pe care o stim care nu cedează”, a declarat privitor la acest meci jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *