Skip to content
Sport

Simona Halep, victorie fără emoții în primul meci din 2022

facebook

Simona Halep a trecut fără emoții de prima adversară pe care a avut-o la simplu în 2022, australianca Destanee Aiava, locul 316 mondial. A 20-a tenismenă a lumii s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4 / 6-2 după o oră și 20 de minute de joc, și o va înfrunta în optimile Melbourne Summer Set 1 pe Gabriela Ruse.

Simona Halep, victorie fără emoții cu Destanee Aiava, în primul său meci la simplu din 2022

Ambele jucătoare au început cu ghem pierdut pe propriul serviciu, însă egalitatea din teren nu a durat prea mult. Simona Halep a reușit să închidă setul după 43 de minute, la 6-4, iar în actul secund nu s-a mai pus problema câștigătoarei.

A fost al doilea duel direct. Primul s-a jucat tot la Melbourne, în primul tur de la Australian Open 2021, și s-a încheiat tot cu o victorie în două seturi pentru Simona Halep.

Astfel, în optimile de la Melbourne Summer Set 1, unul dintre turneele care prefațează prestigiosul Australian Open, vom avea parte de un duel 100% românesc. Simona Halep își va măsura forțele cu mai tânăra sa compatrioată Gabriela Ruse, împotriva căreia reușea lovitura anului în tenisul feminin la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Fostul lider mondial a avut și o primă reacție pe acest subiect.

„Am jucat cu Gabriela Ruse în urmă cu două luni, în România, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Sper să mă refac cât mai repede și să joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Simona Halep, citată de Digisport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *