Skip to content
Politică

Simona Spătaru, atac fără precedent la Dana Budeanu

Facebook

Clar, Simona Spătaru, candidata USRPLUS la Primăria Sectorului 4, este disperată.

Gafele repetate ale Simonei Spătaru, avocata care visează la Primăria Sectorului 4, o decredibilizează din în ce mai mult și devin tot mai incomode pentru liberali.

După ce au ieșit la iveală în spațiul public legăturile cu firme căpușă și clanuri de interlopi și după isprăvile la volanul mașinii, pe care a condus-o după ce a consumat băuturi alcoolice, absolut haotic și încălcând reguli elementare de circulație, mințind cu nerușinare în fața dovezilor de necontestat, Simona Spătaru face o altă gafă și o atacă, acum, pe Dana Budeanu, cea care ne-a obișnuit cu o critică extrem de spumoasă și ironică la adresa politicienilor și a tot ce este ieșit din normal, ilegal, ce contravine bunului simț și corectitudinii.

Atacă fără discernământ și acuză, fără nicio bază, folosind termeni împrumutați de la cei care au dezvăluit aranjamentele din spatele candidaturii ei.

Încearcă, fără succes, să pozeze într-o familistă desăvârșită și într-o victimă și se plânge pe pagina de Facebook despre cum este urmărită și filată de mafioți.

Din păcate, lamentările neprihănitei Simona Spătaru nu-i mai conving nici măcar pe susținătorii usrplusiști și liberali, cărora oricum le-a fost băgată pe gât și acum le aduce numai deservicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *