Skip to content
Sport

Simonei Halep, cu gândul la măritiș? Primul antrenor al româncei, rupe tăcerea

Simonei Halep, cu gândul la măritiș? Primul antrenor al tenismenei, rupe tăcerea.

Astfel, primul antrenor al Simonei Halep, constănţeanul Ioan Stan, este de părere că tenismena noastră este cu gândul în altă parte.

Ea tot sugerează că vrea să facă şi alte lucruri în afară de tenis. Vrea să se căsătorească şi să aibă copii, cel puţin aşa am auzit că a declarat. Sunt preocupări normale la vârsta ei, dar asta ar putea să o tragă în jos în carieră pentru o perioadă, iar eu cred că Simona mai are multe de arătat în tenis. Din păcate, ultimele două pronosticuri ale mele s-au adeverit. Îmi pare foarte rău pentru Simona. Ar trebui să găsească un mijloc prin care să se pună pe picioare cât mai repede.

 

Nu-mi explic motivul pentru care a ajuns la seria asta proastă cu atâta lume de calitate în jurul său. Nu ştiu cum a reuşit să intre în gaura asta neagră şi nici nu ştiu cum şi dacă va ieşi. Am urmărit cu atenţie meciul de la Doha contra rusoaicei Vesnina. E inadmisibil pentru Simona să fie învinsă în acest mod. Pur şi simplu, nu a mai jucat ultimele puncte. A stat în picioare la primire, n-a mai interesat-o rezultatul. N-a avut o atitudine pentru pretenţiile ei.

Traversează o perioadă foarte proastă… Poate că cei din jurul ei o sfătuiesc aşa cum trebuie, dar ea nu receptează ceea ce trebuie. Joacă foarte previzibil şi nu are curaj să se ia la bătaie – la figurat, desigur – cu adversara. Îi lipseşte încrederea, nu gândeşte, totul este făcut anapoda. Evoluează din inerţie. A dat iarăşi dovadă de nervozitate, la fel ca la ultimele turnee„, a declarat Ioan Stan, potrivit Romaniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *