Skip to content
Politică

Simonis: PSD şi ALDE au un scop comun – nimeni din societate să nu fie lăsat în urmă

facebook/alfredsimonis

Liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, a afirmat, miercuri, că PSD şi ALDE au un scop comun – acela ca nimeni din societate „să nu fie lăsat în urmă”, „aşa cum se întâmplă” de când liberalii se află la guvernare.

Deputaţii ALDE Steluţa Cătăniciu, Anton Anton, Constantin Avram, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian s-au afiliat, începând de miercuri, grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

„Le urez bun venit colegilor noştri şi mă bucur că vor fi alături de noi în lupta împotriva actualei puteri reprezentată de PNL şi Klaus Iohannis. PSD este partidul care apără interesele celor mulţi, interesele României, cetăţenii având astăzi nevoie, mai mult decât oricând, de oameni politici care să le poată îmbunătăţi viaţa, care să vrea şi să le poată creşte calitatea serviciilor de sănătate, care să lupte pentru îmbunătăţirea sistemului de educaţie pentru copiii lor (…). Ni se alătură în aceste eforturi colegii din ALDE, cei care îşi vor păstra şi vor reprezenta în continuare în societatea românească valorile liberale pe care PNL-ul lui Klaus Iohannis le-a pierdut demult. PSD şi ALDE au un scop comun: acela ca nimeni din societate să nu fie lăsat în urmă, aşa cum se întâmplă de peste 6 luni de zile, de când liberalii guvernează prin ei şi pentru ei înşişi”, a declarat Simonis, potrivit unui comunicat de presă remis de agerpres.

El a adăugat că a venit momentul ca oamenii politici să vorbească răspicat despre oameni şi nu despre lupta pentru putere.

„Construirea unui front comun alături de cei din ALDE este vitală dacă vrem să schimbăm în mod democratic atmosfera caracterizată de violenţă politică fără precedent şi starea de tensiune generalizată impusă în această perioadă de Klaus Iohannis şi partidul său. PSD şi ALDE vor construi împreună un climat politic al bunului simţ, al dialogului şi al ideilor politice cu impact pe termen lung pentru societatea noastră şi pentru fiecare cetăţean. Rupturile sociale profunde generate de guvernarea liberală, dar şi groapa economică în care ne afundă zilnic trebuie stopate”, a susţinut Alfred Simonis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *