Skip to content
Politică

Sindicalist Romatsa, tranșant privind demisia directorului general: „E doar o strategie!”

Liderul sindical Romatsa, Florin Diaconu, a declarat, miercuri, că demisia directorului general Aurel Stanciu este doar o strategie, potrivit b1.ro.

„Din ce am aflat, demisia directorului e o strategie foarte interesantă pe care cineva o joacă cu noi probabil pentru a ne face să renunțăm la grevă. A fost numit secretar de stat, dar nu își dă demisia. Va fi doar suspendat. Domnul Stanciu rămâne suspendat, contractul cu ROMATSA continuă. Dânsul va sta undeva ascuns, după care se întoarce la ROMATSA”, a declarat Diaconu.

Sindicalistul a spus că partener de dialog va continua să fie un alt director, Fănică Cârnu, director general adjunct, care va prelua atribuțiile.

„Militarizarea continuă”, a subliniat Diaconu care, întrebat ce așteptări are de la acesta, a declarat că „sunt foarte mici, tind spre zero. A dovedit că e tot la ordin, răspunde doar la ordin. Duce vaporul în stânga daca nu primește ordin să tragă de manetă”.

În ceea ce privește greva, sindicalistul precizează că a fost pornită conform legii, astfel că protestul de pe 1 septembrie va avea loc.

Bărbatul a ținut să precizeze că greva se bazează pe cele 14 revendicări și că ideea demisiei a apărut „în timpul conflictului pentru anumite lucruri făcute de el, lucruri care am arătat că sunt ilegale. Demisia e un lucru colateral. Susținem și greva, și demisia domnului director general. Dacă cineva vrea să discute cu noi, să negociem stingerea conflictului, vom fi prezenți, dar nu ca cineva să joace alba neagra cu noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *