Skip to content
Societate

Sindicaliştii Europol ironizează programul impus poliţiştilor din Harghita: Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00!

facebook

Sindicatul Europol ironizează programul impus poliţiştilor de IPJ Harghita potrivit căruia au fost anunţaţi că de luni vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00. ”Dacă totuşi infractorii vor fi nesimţiţi şi nu vor înţelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus şi vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ş.a.m.d., poliţiştii vor fi chemaţi de acasă să intervină”, susţin sindicaliştii, care au sesizat conducerea Poliţiei Române în legătură cu acest subiect.

Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00. Acesta este mesajul ferm al şefilor din IPJ Harghita care i-au anunţat pe subalterni că de azi vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00. Dacă totuşi infractorii vor fi nesimţiţi şi nu vor înţelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus şi vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ş.a.m.d., poliţiştii vor fi chemaţi de acasă să intervină. Acest model de „menegeri”, nu numai că îşi bat joc de poliţiştii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcaţi în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranţa cetăţeanului este un deziderat de faţadă”, afirmă sindicaliştii din Poliţie, prezentând un schimb de mesaje pe acest subiect.

" "

Ei precizează că nu ştiu care sunt interesele din spatele acestei decizii sau cine nu vrea poliţişti în serviciu după ora 18:00 şi în weekend, însă se declară convinşi că ”va fi mare fericire în rândul celor care taie ilegal pădurea şi exploatează materialul lemnos în mod fraudulos, principala îndeletnicire din zonă”, notează news.ro.

Am sesizat şi conducerea Poliţiei Române să vedem dacă agreează astfel de decizii care pun în pericol cetăţenii din mun. Topliţa şi încurajează infractorii să exploateze lipsa poliţiştilor din teren”, afirmă sindicaliştii.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *