Skip to content
București

UPDATE Ambulanța, protest de amploare în Bucureşti: Ni s-a făcut o promisiune!

fanatik.ro

 

UPDATE 11:38

Un reprezentant al Federației Naționale Sindicale Ambulanța din România a afirmat că a primit asigurări din partea Ministerului Muncii, Sănătății și Finanțelor că problemele ridicate de sindicaliștii din sistemul ambulanțier se vor rezolva.

„Sper ca după ce mi s-a comunicat de la Ministerul Muncii, dar și de la Ministerul Sănătații și Finanțelor, lucrurile se vor rezolva. Sunt convins, mi s-a făcut o promisiune, dar nu o pot face publică. Se va lua în calcul ce am cerut. Totuși, sper ca de acum încolo treaba pe ambulanță să se practice realist.”, a declarat reprezentantul sindicaliștilor.

———————————————————————————————————————————-

Federația Națională Sindicală Ambulanța din România, cu sprijinul organizațiilor sindicale membre din serviciile de ambulanță, organizează, astăzi, un protest de amploare în București.

Sindicaliștii vor trasa principalele puncte ale traseului și vor merge la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Sănătății și Ministerul Finanțelor Publice, potrivit realitatea.net

Astfel, între orele 10:30 şi11:30, va fi pichetat Ministerul Muncii și Justiției Sociale, între 11:30 și 12:30 Ministerul Sănătății, după care protestatarii se vor deplasa în coloană din strada Cristian Popișteanu, pe Calea Victoriei, Piața Națiunilor Unite, B-dul Națiunilor Unite, B-dul Libertății și Piața Constituției, unde vor sta de la ora 13:15 până la 14:15.

La finalul acțiunilor de pichetare a ministerelor menționate, FNSAR solicită o discuție interministerială cu miniștrii de resort și cu reprezentantul Guvernului nominalizat de către premierul României.

De asemenea, vor urma pregătirile pentru „un mare miting”, organizat de toate federațiile din sistemul sanitar, și pentru declanșarea conflictelor de muncă, urmate de posibile greve, conform Legii Dialogului Social.

Pe toată perioada anunțată, activitatea în serviciile de ambulanță nu va fi întreruptă până la noi hotărâri„, a anunţat Federația Națională Sindicală Ambulanța din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *