Skip to content
Societate

Sindicatul Europol: Poliţistii tăiaţi la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini după ce un derbedeu certat cu legea i-a atacat cu bestialitate

Facebook

Sindicatul Europol a transmis, luni seară, că poliţistii tăiaţi la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini. ”Asistăm la astfel de situaţii pentru că legislaţia e făcută în favoarea infractorului”, au transmis sindicaliştii.

Poliţistii tăiaţi aseară la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini după ce un derbedeu certat cu legea i-a atacat cu bestialitate. Asistăm la astfel de situaţii pentru că legislaţia e făcută în favoarea infractorului, poliţistul putând folosi armamentul din dotare, numai după ce a epuizat toate căile de aplanare a conflictului. În acest caz, colegii noştri sunt atacaţi direct înainte de a avea o reacţie. În timp ce poliţiştii sunt victimile ultrajului, protecţia poliţistului e zero”, au transmis, luni seară, reprezentanţii Sindicatului Europol.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au transmis că cei doi agenţi de poliţie sunt într-o stare stabilă, aflandu-se sub supraveghere medicală.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de cei doi poliţişti, acordandu-le tot sprijinul de care au nevoie în aceste momente dificile.Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Instituţia a transmis că persoanele banuite de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub paza poliţiştilor.

Doi poliţişti au fost agresaţi cu o coasă, duminică seară, în localitatea Văcăreşti, judeţul Dmboviţa, de un bărbat recalcitrant, aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenţi a tras focuri de avertisment, moment în care frate agresorului i-a venit în ajutor. Pentru că somaţia nu a fost respectată, ambii agresori au fost împuşcaţi, unul în picior, altul în abdomen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *