Skip to content
Siguranța cetățeanului

Sindicatul poliţiştilor îl ironizează pe Iohannis: Românii au scos crosele, s-a jucat la sânge

Sindicatul poliţiştilor Europol a prezentat un film înregistrat pe o stradă din capitală prin care ironizează sfaturile preşedintelui Klaus Iohannis către români de a juca golf, “un sport care oferă multe satisfacţii”.

Poliţiştii prezintă scene dintr-o bătaie pe un bulevard din Bucureşti între două clanuri careu au folosit ce le-a venit la îndemână, inclusiv o crosă de golf.

La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să „descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, pe un bulevard din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, este medajul poliţiştilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *