Singurul cartier din București unde prețul mediu pentru apartamentele cu două camere a scăzut sub 60.000 de euro

blocuri-oras
Sursa foto: pixabay

Prima lună din an a venit cu ușoare creșteri de preț pentru apartamentele cu două camere din București față de aceeași lună din 2022. În unele cartiere prețurile sunt la fel ca și acum un an și doar într-o singură zonă media a scăzut sub pragul psihologic de 60.000 de euro.

58.200 de euro a fost prețul mediu cerut de proprietari pentru locuințele de două camere din zona Rahova-Sebastian din București în luna ianuarie a acestui. Față de acum un an, când prețul mediu a fost de 64.700  scăderea este de 10%, potrivit datelor portalului Anunțul.ro, analizate de Economica.net.

Dacă ne uităm la prețurile medii pentru apartamente pentru întreg anul 2023, media din nicio zonă nu era sub pragul de 60.000 de euro.

Prețuri medii cerute de proprietarii de apartamente sub 70.000 de euro sunt în cartierele Berceni-Giurgiului, Drumul Taberei-Ghencea, Grivița-Gara de Nord și Pantelimon.

La polul opus, cele mai mari prețuri sunt pentru apartamentele din zona Unirii, acolo unde proprietarii cer în medie 118.000 de euro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: