Skip to content
Politică

Singurul supraviețuitor al formației de la tragedia din Colectiv a semnat inițiativa „Fără penali”

maramedia.ro

Singurul supraviețuitor al formației de la tragedia din clubul bucureștean Colectiv a semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice”.

Este vorba despre Andrei Găluț, vocalistul formației Goodbye to Gravity, aflat la recuperare într-o clinică din Germania. Anunțul a fost făcut marți pe pagina de Facebook a organizației județene din Arad a Uniunii Salvați România (USR).

„Andrei Găluț susține de la distanță campania #FărăPenali

La cortul campaniei #FărăPenali din Arad au semnat astăzi membrii familiei lui Andrei Găluț, aducând totodată semnătura acestuia, pe care au primit-o cu poșta din Germania. Solistul și unicul supravețuitor al trupei Goodbye to Gravity, grav rănit în incendiul din clubul Colectiv, a dorit să transmită susținerea sa pentru o societate curată, în care politicienii certați cu legea nu au ce să caute. La mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia care a expus dimensiunea corupției și efectele sale criminale, artistul arădean s-a alăturat sutelor de mii de semnatari ai campaniei, din clinica din Germania unde urmează procesul de recuperare.

Semnătura sa are o valoare simbolică deosebită, Andrei reprezentând una dintre victimele cele mai grav și mai direct afectate de fenomenul corupției. Semnând împotriva unor politicieni pentru care legea și normele sunt cel mult opționale, pentru care banii publici contează mai presus decăt viețile și bunăstarea cetățenilor, solistul arădean le spune că ne-am săturat de ei, că dorim o societate guvernată de bun simț și de responsabilitate.

Cei care doresc să sprijine campania #FărăPenali o pot face semnând la cortul din fața magazinului Ziridava, zilnic între orele 10-18:00. Pot descărca liste pe farapenali.ro, pentru a le semna alături de prieteni, colegi și familie și a le aduce apoi la cort sau la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

Împreună suntem puternici!

#fărăpenali”, relatează cei de la USR Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *