Skip to content
Politică

Șir de reproșuri la sfârșit de campanie. Unul dintre candidați a cedat: „Îmi cer scuze”

Victor Ponta i-a cerut lui Klaus Iohannis să își ceară scuze față de soția sa, Daciana Sârbu, pentru articolul pe care ACL l-a inclus în materialele electorală în care scria că premierul și soția sa au falsificat acte, motiv pentru care ACL a și făcut plângere la ANI.

În acest context, Iohannis i-a reproșat lui Ponta campania mizerabilă dusă împotriva familiei sale.

Iată dialogul:

K. Iohannis: Dl Ponta vad ca ati facut o fixatie pe familia mea, va legati de soacra mea care nu va fi fericita sa afle pensia mede pentru ca tot 350 de lei primeste, cum nici parintii mei nu sunt fericiti ca ati trimis echipa sa ii filmeze.

In ce priveste afirmatiile facute de dvs, pana si dvs, ca sunteti deputat, probabil ati aflat ca nu presedintele abroga legi.

Parlamentarii vor analiza aceasta chestiune si probabil le vor imbunatati semnificativ.

V. Ponta: Sa lamurim lucru acesta, nu am vorbit niciodata nimic de familia dvs, am intrebat ca ati spus ieri ca are pensie de 350 de lei.

Eu nu am trimis, nu am camere… Asta e ziarul dvs de promovare, ACL – Romania lucrului bine facute.

Victor Ponta si Daciana Sarbu au depus falsuri prin omisiune, familia Ponta zece milioane cu Golden Bitz, puteti sa ii cereti scuze?

K. Iohannis: Asa cum dvs nu ati trimis echipa sa filmeze casa parintilor mei, nici eu nu am trimis pe nimeni.

V. Ponta: Puteti sa ii cereti scuze, ca nu are saraca nicio vina.

K. Iohannis: Imediat dupa ce va cereti scuze in numele echipei dvs ca m-ati facut vanzator de copii.

V. Ponta: Eu? Niciodata.

K. Iohannis: Imediat ce va cereti scuze ca m-ati facut traficant de organe, ca ati spus ca nu sunt un bun roman ca sunt neamt, ca sunt protestant, o sa imi cer si eu scuze.

Ati facut cea mai mizerabila campanie din Romania. Daca v-o insustiti cu siguranta si eu mi le insusesc si ne cerem suze reciproc daca suntem domni.

Eu daca am gresit cu ceva imi cer scuze public. Daca in aceasta campanie am lezat pe cineva prin afirmatii facute de mine imi cer scuze.

V. Ponta: Va multumesc.

2 comentarii la “Șir de reproșuri la sfârșit de campanie. Unul dintre candidați a cedat: „Îmi cer scuze”

  1. A avut bunul simt sa isi ceara scuze DACA a gresit cu ceva. Cred ca scuze trebuia sa isi ceara celalalt candidat pt campania mizerabila dar a preferat sa arunce cu gaini moarte

  2. S-a demonstrat ce era de demonstrat precum ca singura constructie viabila pentru Romania este USL format din tandemul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *