Skip to content
Societate

Site-ul care te anunță când sunt locuri libere la vaccinare și ce doze sunt disponibile

Inquam Photos/George Calin

O firmă din Sibiu a creat o hartă interactivă cu centrele de vaccinare și ce seruri folosește fiecare centru. Platforma oferă informații importante în timp real despre locurile libere din centrele de vaccinare, în contextul în care zeci de mii de programări sunt anulate sau există persoane care nu se prezintă la vaccinare, scrie B1.ro.

Pe Vaccin.Live vă va întâmpina o hartă, colorată în funcție de numărul de locuri încă disponibile pentru programarea la vaccin. Județele colorate în verde indică faptul că centrele de acolo au locuri disponibile pentru vaccinare, în timp ce județele colorate cu roșu indică absența locurilor disponibile pentru vaccinare.

Utilizatorii aleg întâi județul dorit, apoi i se deschide o listă cu centrele de pe raza lui. Prima coloană, cea cu alerta, permite ca, odată ce apăsați pe clopoțel, să fiți notificați atunci când vor fi noi locuri disponibile. Totodată, pe ultima coloană vedeți dacă și câte locuri sunt disponibile pentru programare, dar și câte persoane sunt deja la acel centru pe lista de așteptare.

Echipa a implementat un sistem simplu și eficient de a prezenta, aproape în timp real, informațiile publice referitor la numărul de locuri pentru vaccinare disponibile în centrele de vaccinare într-un mod grafic util, anume prin harta județelor interactivă.

Așadar userul/persoana interesată, poate vizualiza prin simpla accesare site-ului în primul rând dacă sunt locuri disponibile iar în cazul în care nu sunt locuri libere, poate crea o notificare prin E-mail si optional si SMS.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *