Skip to content
Politică

Site-ul Corpului de Control al Premierului, lansare cu probleme

Deși abia lansat, site-ul Corpului de Control al premierului are deja probleme. Materialele publicate conțin greșeli gramaticale. Mai mult decât atât, site-ul nici nu funcţionează conrespunzător.

Lansarea site-lui Corpului de Control al Premierului a fost anunţată chiar de către Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, însă pagina de Internet nu funcţionează exact la rubrica Formular de Contact, astfel că oamenii care au probleme nu pot face sesizări. Una dintre secţiuni este blocată, după cum a semnalat unul dintre internauţi.

„Formularul de Contact nu funcţionează, întrucât nu pot certifica, prin click, faptul că nu sunt robot”, a reclamat utilizatorul. Acesta s-a ales doar cu un răspuns sec din partea autorităţilor.

„Până vor face verificări colegii vă sfătuim să trimiteţi un e-mail cu solicitarea/sesizarea dumneavoastră la [email protected], i-au transmis cei de la Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, potrivit b1.ro.

Şi nu au fost singurele probleme reclamate de utilizatori. Pe lângă faptul că nu pot trimite solicitări sau sesizări Corpului de Control al Premierului, aceştia au fost deranjaţi şi de greşelile gramaticale care apar în materialele publicate.

„Nu există primul-ministru! Prim-ministrul„, a semnalat un alt utilizator.

Noi am respectat numele instituţiei, aşa cum este prevăzut în Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 2, din 2010″, a fost explicaţia care i s-a dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *