Skip to content
Societate

Site-ul Ortodoxinfo.ro, închis pentru fake news, e din nou disponibil

Ortodoxinfo.ro lovește din nou. Platforma, închisă în urmă cu câteva zile de Autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM) pentru fake news, este iarăși funcțională, dar pe altă adresă, unde sunt mutate toate materialele: Ortodox.info.ro

Tot conținutul, înclusiv textele pentru care a fost sancționat – despre bătrânii care vor fi exterminați în lagăre au cele despre cipuri – pot fi citite, din nou, pe adresa Ortodox.info.ro. De asemenea, au mai fost publicate alte texte, în aceeași notă panicardă și conspiraționistă, informează paginademedia.ro.

Are inclusiv un material despre „gruparea soroșistă care a reclamat Ortodox.info la ANCOM”, dar continuă și seria despre „lagărele de concentrare”:

„Cum ar fi arătat „lagărele” pentru persoanele de peste 65 de ani, dacă guwernerul lui Wuhannis nu ar fi fost oprit”, arată un titlu publicat pe 26 aprilie la o zi după ce ANCOM a blocat prima variantă a site-ului.

De asemenea, Ortodox.info.ro are secțiuni precum „WW III”, „Cipuri” sau „Big Brother”, toate cu trimiteri la materiale extremiste. Multe îl au în centru și pe Bill Gates, după cum arată câteva publicate chiar în ultimele zile:

Vaccinul promovat de Bill Gates în Africa a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

Nanoroboții ce vor fi în vaccinuri, cum ar fi cel împotriva Coronavirus, și legătura cu 5G

S-a hotărât introducerea pașapoartele COVID-19. Fără ele nu poți călători liber în Europa

Programare Predictivă, Londra 2012: Formarea Coronavirus, Dansul Asistentelor Medicale și Paturi de Spital

Reamintim că Ortodoxinfo.ro a fost blocat pentru răspândirea de informații false. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) blocarea imediată a accesului utilizatorilor la site-ul ortodoxinfo.ro, deoarece ”site-ul (…) prezintă informații vădit false și care au potențialul de a crea comportament social nejustificat și panică în rândul cetățenilor”, iar sâmbătă dimineața site-ul era deja închis.

Nu este singurul site sancționat de autorități pentru răspândirea de informații false în această perioadă. Alte platforme au fost închise, site-uri precum romania-veche.ro, justițiarul.ro sau știridemoment.ro.

6 comentarii la “Site-ul Ortodoxinfo.ro, închis pentru fake news, e din nou disponibil

 1. HRISTOS a înviat! Bai prostilor! Ortodo.info este singurul site Adevārat din România. Iohannis e un radpânditor de fake news. Stati in case sobolanilor comunistilor si pupincuristilor de canale TV si politicieni retarzi si vânduti sstanei. TV raspândeste fake news. De ce sti închis bisericile bestiilor?!!! Asa sa va sjute Dumnezeu!

  1. HRISTOS a înviat! De ce NU respectsti Constitutia României si Dreptul la Opinie si libera intrunire?!!! De CE prostiti lumea cu gripa banalā Covid?!!! Nu exista nici un Mort de covid. Totul e manipulare la TV . Bai prostilor! Ortodo.info este singurul site Adevārat din România. Iohannis e un rāspânditor de fake news. Stati in case sobolanilor comunistilor si pupincuristilor de canale TV si politicieni retarzi si vânduti satanei.. TV raspândeste fake news. De ce ati închis bisericile bestiilor?!!! Asa sa va ajute Dumnezeu!

 2. HRISTOS a înviat! Bai prostilor! Ortodo.info este singurul site Adevārat din România. Iohannis e un raspânditor cretinoid de fake news. Stati in case sobolanilor comunistilor si pupincuristilor de canale TV si politicieni retarzi si vânduti sstanei. TV raspândeste fake news. Panaramelor. Respectati Constitutia României cu dreptul la libertatea opiniilor. Nu pupati in cur politically correct! Satanelor: De ce ati închis bisericile bestiilor?!!! Asa sa va ajute Dumnezeu!

 3. Jos manipularea TV si a politicienilor cu falsul virus Covid 19 Site-ul Ortodox.info.ro spune ADEVĀRUL!!!!!!!!. Cunoscutul medic, Răzvan Constantinescu, se întreabă de ce medicii români nu spun nimic despre faptul că spitalele sunt goale, în așteptarea victimelor pandemiei și în acest timp pacienții cu alte probleme sunt ignorați.

  Scurta sa postare a devenit virală:

  „Te duci dimineață la serviciu și vezi că, în loc de 150 de pacienți, cum erau de obicei, în clinică sunt 14. Sunt mai mulți doctori decât pacienți. Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali, alții privesc pe fereastră, spre pustietatea însorită de afară. Pe culoarele spitalului și prin saloane bate vântul, la fel ca prin conștiințele noastre.

  Știi că iei salariu absolut degeaba, iar mulți dintre foștii tăi pacienți tocmai au fost dați afară din serviciu. Alții te sună plângând că le este rău. Le spui că nu-i poți vedea decât dacă vin cu sirena ambulanței și nici atunci nu este sigur.
  Vezi toate astea și totuși nu te duci peste Gâdea, în platou, să-i dai cu manipularea în cap?
  Ai rostit cândva un jurământ? Ce mai trebuie să se întâmple ca să îl respecți?”, a scris dr. Răzvan Constantinescu.

 4. HRISTOS a înviat!!!! Va recomand sa incepeti din timp migrarea spre platforme descentralizate si libere cs Ortodox.info.ro si sa va obisnuiti din timp userii cu ele. Ura contra securistanului si a cenzurii creste si vor venii pe platformele libere.
  Un exemplu numai. Propaganga iohanista ne recita de 1 luna si „Informati-va numai din surse oficiale!” Pai daca romanii se informau numai din Scanteia… Cam cat de prost trebuie sa fii ca sa scoti asa un slogan?
  Parerea mea ca alternativa cea mai buna la rahaturi cia gen facebook este Gab https://gab.com/
  cu extensia Dissenter se poate comenta la orice link https://www.engadget.com/2019-03-01-gab-dissenter-comments-extension.html
  Pentru microbloging Mastodon https://en.wikipedia.org/wiki/Mastodon_(software)

  Apropo de cenzura ficuslui asta imbecil
  dimineata ii dadusera drumul Justitiarului
  probabil ca s-a crizar Sparanghel voda Johannis retard mintal dupa flegmele luate ieri cu ungurii si acuma vad ca e din nou blocat 😦
  In schimb omul e bine merci pe VK https://vk.com/mariusalbin

 5. MĂRTURISIRE ORTODOXĂ Toți cei care vor să fie fericiți (cine vrea să fie fericit) să stea cu adevărat:
  Drepţi în faţa Adevărului!

  Cine are pocăinţă zice din inimă (sincer): Doamne vreau să fac 100 % voia Ta, nu vreau nici un rău în viața mea, nu vreau să fac nici un rău în prezent, nu vreau să fac nici un rău în viitor, nu vreau să fac nici un rău în trecut – îmi pare rău de tot răul făcut. Dacă cineva zice că el nu crede că există Dumnezeu să ne spună acest cineva următoarele:
  – să ne spună acest cineva ce poate face el din nimic (va zice că din nimic omul nu poate face ceva);
  – apoi să ne spună acest cineva ce poate face oricare alt om din nimic (va zice că din nimic oamenii nu pot face ceva);
  – iar după aceea să ne spună acest cineva cine a făcut tot ceea ce există (dacă este sincer cu adevărat va zice din inimă că numai Cineva care are o putere mai presus de înţelegerea noastră a făcut tot ceea ce există şi acest Cineva este Dumnezeu, doar Dumnezeu).

  Cine vrea să vadă minunea adevărată pe care o va face Dumnezeu atunci când se vor ruga ortodoxii(cş) să vină să vadă această minune adevărată. Dumnezeu va deschide uşile tuturor bisericilor ocupate de eretici după ce aceste uşi vor fi inchise, supravegheate şi păzite de oameni. Să vină să vadă toţi ereticii, inclusiv ereticii ecumenişti… . Dumneyeu va face acestă minune sigur 100 % dacă această minune este de folos pentru unul sau mai mulți oameni. (Să semneze ereticii împreună cu autorităţile un act în care să declare că ei şi autorităţile vor da înapoi ortodoxilor (cş) toate bisericile ocupate. În actul de restituire a bisericilor ocupate va fi menţionată ziua în care se face această restituire a bisericilor ocupate așa: ziua în care uşile acestor biserici vor fi deschise de Dumnezeu ).
  Dumnezeu ascultă întotdeauna rugăciunea ortodoxilor(cş) pentru că aceştia cer intotdeauna doar ceea ce este bun cu adevărat; ortodoxii (cş) ştiu că doar ceea ce este bun cu adevărat este spre folosul lor.

  FALSUL SINOD DIN CRETA DIN 2016 ESTE ERETIC.

  Sunt eretici toți cei care acceptă acest sinod eretic din Creta împreună
  cu cei care sunt de partea lor (împreună cu cei care sunt în comuniune
  cu ei). Iar vinovaţi de comuniune cu ereticii şi cu erezia sunt şi cei
  care ştiu şi cei care nu ştiu (nu ştiu pentru că nu vor ei să ştie).
  Nevinovaţi sunt
  doar cei care nu înţeleg cu adevărat (copiii mici şi alţii asemenea lor).
  Cine vrea să scape de erezie scapă. Cine vrea să scape de comuniune cu ereticii şi cu erezia scapă.
  Sunt eretici şi cei care sunt în comuniune cu ereticii (și cu erezia).

  Toţi să rămână în Biserica Ortodoxă Română! (Există sigur 100 % Biserica Ortodoxă Română.)

  Toţi să rămână cu Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române! (Există sigur 100 % Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Există sigur 100 % episcopi
  adevăraţi ai Bisericii Ortodoxe Române.)

  Toţi să rămână cu episcopul adevărat al episcopiei lor! (Există sigur 100 % episcop
  adevărat al episcopiei lor.)

  .

  Toţi să rămână în comuniune cu episcopii adevăraţi, cu preoţii adevăraţi, cu toţi ortodoxii (cş)! (Să nu aibă nimeni comuniune cu episcopii eretici, cu preoţii eretici, cu mirenii eretici.)

  Cine vrea să nu facă păcatul ereziei sau păcatul schizmei sau
  păcatul judecării episcopului sau alt păcat atunci când este dator şi
  obligat să facă această întrerupere a comuniunii cu erezia şi cu
  ereticii trebuie să cunoască cu adevărat învăţătura ortodoxă ca să
  facă o întrerupere a comuniunii adevărată…. .

  A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele episcopului pe care îl ştim.

  În clipa în care preotul pomenește episcopul adevărat al episcopiei
  știe și are în mintea lui și crede cu adevărat că:

  – nu știe cum este în clipa de față episcopul care a căzut în păcatul ereziei (nu știe cum este în clipa de față episcopul care a căzut în păcatul ereziei chiar dacă cunoaşte roadele episcopului);

  – ştie că episcopul care a căzut în păcatul ereziei este episcopul
  adevărat dacă acesta nu are probleme, dacă acesta şi-a revenit din acest păcat al ereziei în clipa
  de faţă;

  – ştie că episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu este episcopul
  adevărat dacă acesta are probleme, dacă acesta nu şi-a revenit din acest păcat al ereziei în
  clipa de faţă;

  – ştie că episcopul adevărat al episcopiei (al aceleiaşi episcopii)
  este un alt episcop
  dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei are probleme, dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu şi-a revenit din
  acest păcat al ereziei în clipa de faţă (şi deci este eretic în clipa
  de faţă), ştie că pe acest alt episcop (arhiereu) îl ştie doar
  Dumnezeu cine este (o fi chiar Iisus Hristos);

  – ştie că episcopul adevărat al episcopiei (al aceleiaşi episcopii) nu
  este un alt episcop dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu are probleme, dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei
  şi-a revenit din acest păcat al ereziei în clipa de faţă (şi deci este
  ortodox în clipa de faţă).

  Preotul care face aşa (CUM ESTE MENŢIONAT MAI SUS) nu face nici
  păcatul judecării episcopului pe care îl cunoaşte după roade (fapte)
  că a căzut în păcatul ereziei (nu aşează acest păcat al ereziei asupra
  acestui episcop niciodată, nici în clipa de faţă), nu face nici
  păcatul schizmei (nu pomeneşte episcopul altei episcopii…), nu face
  nici păcatul ereziei (nu pomeneşte un eretic…).

  Sunt minuni făcute de Dumnezeu prin care Dumnezeu ne-a arătat că
  atunci când episcopul episcopiei noastre are probleme. atunci când
  episcopul episcopiei noastre este căzut în păcatul ereziei. atunci
  episcopul adevărat al episcopiei noastre este altul (este altul, dar
  este tot al episcopiei noastre, deci când zicem acest altul ne referim
  tot la episcopul adevărat al episcopiei noastre) şi tot Dumnezeu ne-a
  arătat că atunci când preotul are probleme, atunci când preotul este
  căzut în păcatul ereziei, atunci preotul adevărat este altul. În
  PROLOAGELE scrie că preoţii pe care oamenii i-au văzut slujind au spus
  (şi preoţii au spus) că nu au slujit ei, ci alti preoţi au fost cei
  care au slujit. Deci, aceşti preoţi care au slujit au fost preoţii
  adevăraţi. Preoții pe care oamenii îi ştiau şi pe care oamenii i-au
  văzut slujind nu au fost ei preoţii adevăraţi… .

  Preoții care vor să rămână ortodoxi (cș) trebuie să întrerupă
  comuniunea cu erezia şi cu ereticii, trebuie să întrerupă pomenirea
  episcopului care a căzut în păcatul ereziei, trebuie să rămână în
  comuniune cu toţi ortodoxii, inclusiv cu episcopul adevărat al
  episcopiei. Preoții care nu întrerup comuniunea cu erezia şi cu
  ereticii, inclusiv preoții care nu întrerup pomenirea episcopului care
  a căzut în păcatul ereziei, toți acești preoți nu rămân în comuniune
  cu ortodoxii (cș), deci toți acești preoți nu rămân în comuniune nici
  cu episcopul adevărat al episcopiei.

  Preoții care vor să rămână ortodoxi (cș) trebuie să pomenească pe
  episcopul adevărat al episcopiei. Acest episcop adevărat există sigur
  100 % şi acesta este în clipa de faţă un episcop ortodox pe care îl
  stie doar Dumnezeu şi care este şi cine este; noi ştim că:
  – episcopul adevărat al episcopiei este în clipa de faţă chiar
  episcopul care a căzut în erezie dacă acest episcop şi-a revenit din
  erezie în clipa de faţă;
  – episcopul adevărat al episcopiei este în clipa de faţă un episcop
  ortodox (arhiereu) pe care îl ştie doar Dumnezeu cine este (o fi chiar
  Iisus Hristos) dacă episcopul care a căzut în erezie nu si-a revenit
  din erezie în clipa de faţă.

  .

  Comuniune cu un eretic nu trebuie să avem nici atunci cănd acest eretic are erezia acceptată doar în mintea lui (erezia nu este propovăduită pe faţă) şi ştim că putem face acest lucru şi îl facem sigur 100 % dacă noi nu avem comuniune cu acest eretic şi cu erezia lui, ci avem o întrerupere a comuniunii (o întrerupere a comuniunii completă) chiar dacă această întrerupere a comuniunii este făcută doar cu mintea şi inima noastră. Iar atunci când erezia este propovăduită de acesta pe faţă trebuie să avem o întrerupere a comuniunii cu acesta (şi cu erezia), o întrerupere a comuniunii realizată şi cu mintea şi inima noastră şi cu vorba şi cu fapta dacă vrem să acem o întrerupere a comuniunii completă.

  Deci, comuniune cu un eretic nu trebuie să avem niciodată.

  Comuniune cu un ortodox trebuie să avem şi atunci cănd acest ortodox are ortodoxia acceptată doar în mintea şi inima lui (ortodoxia nu este propovăduită de acesta pe faţă, dar vrea să propovăduiască ortodoxia) şi ştim că putem face acest lucru şi îl facem sigur 100 % atunci când noi avem comuniune (comuniune completă) cu acest ortodox, chiar dacă comuniunea este realizată doar cu mintea şi inima noastră. Iar atunci când ortodoxia este propovăduită de acesta pe faţă trebuie să avem o comuniune cu acesta realizată şi cu mintea şi inima noastră şi cu vorba şi cu fapta dacă vrem să acem o comuniune completă.

  Deci, comuniune cu un ortodox trebuie să avem întotdeauna.

  B) LA CINE SE REFERĂ PREOTUL ORTODOX ÎN CLIPA ÎN CARE POMENEŞTE…

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele episcopului pe care îl ştim.

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei, deci preotul ortodox se referă tot la episcopul adevărat al episcopiei

  sale și atunci când erezia este propovăduită pe faţă de episcop şi
  atunci când erezia nu este propovăduită pe faţă de episcop (episcopul
  adevărat al episcopiei este episcopul menționat în prima parte a
  mesajului – la litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT);

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei sale, deci preotul ortodox se referă tot la episcopul adevărat al episcopiei
  sale şi atunci când preotul ortodox nu zice numele episcopului şi
  atunci când preotul ortodox zice numele episcopului (episcopul
  adevărat al episcopiei este episcopul menționat în prima parte a
  mesajului – la litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT);

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei sale
  pentru că ştie că doar acest episcop adevărat este sigur 100 % episcopul
  adevărat al episcopiei sale;

  Preotul ortodox ştie că episcopul pe care îl ştim poate să aibă
  probleme şi atunci când nu propovăduieşte erezia pe faţă, ştie că
  episcopul pe care îl ştim poate fi eretic şi atunci când nu
  propovăduieşte erezia pe faţă şi de aceea preotul ortodox se referă tot la
  episcopul adevărat al episcopiei sale şi atunci când episcopul pe care îl știm nu
  propovăduieşte erezia pe faţă (episcopul adevărat al
  episcopiei este episcopul menționat în prima parte a mesajului – la
  litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT).

  C) CÂND ZICE ŞI CÂND NU ZICE PREOTUL ORTODOX NUMELE EPISCOPULUI

  În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele episcopului pe care îl ştim.

  Iar numele episcopului este zis de preotul otodox atunci când erezia
  nu este propovăduită pe faţă de episcop pentru că atunci preotul
  ortodox nu cunoaşte roadele eretice ale eiscopului, pentru că atunci
  preotul ortodox zice numele unui episcop pe care îl ştie (îl cunoaşte)
  fără roade eretice, deci nu zice numele unui episcop pe care îl ştie (îl cunoaşte)
  cu roade eretice.

  Iar atunci când erezia este propovăduită pe faţă de episcop atunci
  numele episcopului nu este zis de preotul otodox pentru că atunci
  preotul ortodox cunoaşte roadele eretice ale eiscopului şi ştie că nu
  trebuie să zică numele unui episcop pe care îl ştie (îl cunoaşte) cu
  roade eretice, ci trebuie să zică numele unui episcop pe care îl ştie
  (îl cunoaşte) fără roade eretice; şi zice: episcopul (arhiereul) nostru,
  fără să zică numele.

  DESPRE PREOȚII ORTODOXI (CȘ)

  Preotul trebuie întrebat dacă este ortodox, dacă este cu adevărat ortodox, dacă întreaga sa învăţătură este ortodoxă … . Preotul ortodox vrea cu adevărat (din toată inima) să facă 100 % voia lui Dumnezeu.

  1) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu: : Silvestru Sterie
  E-mail: [email protected]
  Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează);

  2) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ;

  3) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ;

  ……………………………………………………… .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *