Skip to content
Politică

Situația halucinată în PNL. Ce s-a întâmplat în filiala pe care Ludovic Orban o conduce arată dezastrul în care se află liberalii

Situație cu adevărat uluitoare într-una din filialele județene ale Partidului Național Liberal.

Organizația condusă, de Ludovic Orban, și anume PNL Dâmbovița, a rămas în beznă, după ce Electrica le-a tăiat curentul, ca urmare a datoriile înregistrate de liberali.

Potrivit celor de la gazetadâmboviței, de trei zile sediul PNL Dâmbovița, din zona 1 Mai din Târgoviște, a rămas fără curent pentru datorii din lunile ianuarie și februarie, făcute pe vremea când spațiul era sediul județean al vechiului PNL.

Astfel, acum activitatea este paralizată. Contactat telefonic de gazetadâmboviței.ro, copreședintele Iancu Caracota a confirmat situația lipsei de energie electrică și a spus că va avea o discuție în forurile partidului pentru rezolvarea situației.

De asemenea, alți membrii ai actualului PNL Târgoviste, proveniți din ambele partide care îl compus după fuziune, sunt foc și pară și cer că organizația județeană care a stat în sediu și a făcut datoriile să le achite.

Supărarea s-a accentuat și după ce unii dintre cei care au achitat cotizația la zi în vechiul PNL, s-au trezit că figurează ca restanțieri și nu înțeleg ce s-a făcut cu banii, din momentul ce unul din furnizori, deja, a luat măsuri drastice, mai notează sursa citată.

Ca moștenire a vechiului PNL există și un proces cu tipografia Amma Print pentru datorii din campaniile electorale de anul trecut. Dacă tipografia va câștiga, singurul bun pe care îl poate executa este chiar sediul de la 1 Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *