Skip to content
Republica Moldova

Situația se precipită, în Moldova: Igor Dodon a convocat Consiliul Suprem de Securitate

Featured Video Play Icon moldnova.eu

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunţă completarea Consiliului Suprem de Securitate cu preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu prim-ministrul Maia Sandu şi cu alţi miniştri, consiliul fiind convocat pentru marţi ”pentru abordarea în regim de urgenţă a problemelor stringente cu care se confruntă ţara”.

Am semnat Decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova. În componenţa Consiliului vor intra cîţiva membri noi, precum Preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, Prim-ministru, Maia Sandu, vice-prim-ministru, Ministru de Interne, Andrei Năstase, vice-prim-ministru pentru reintegrare, Vasilii Şova, Ministrul Apărării, Pavel Voicu şi Ministrul Justiţiei, Stanislav Pavlosvchi”, anunţă Dodon.

O altă măsură făcută publică de Igor Dodon este convocarea Consiliului Suprem de Securitate.

În scopul asigurării securităţii naţionale a Republicii Moldova şi pentru abordarea în regim de urgenţă a problemelor stringente cu care se confruntă ţara noastră, am decis să convoc şedinţa Consiliului Suprem de Securitate pe data de 11 iunie, orele 9:00”, precizează el.

Declarație de presă susținută de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Declarație de presă susținută de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 10 iunie 2019

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *