Skip to content
Societate

Situație bizară la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț. Taxă de 10 lei pentru cei care merg în vizită la rude sau prieteni

Inquam Photos / Octav Ganea

Spitalul de Urgență Piatra-Neamț a decis taxarea aparținătorilor și prietenilor care vin în vizită la persoanele internate cu 10 lei, anunță Ziar de Piatra Neamț.

Decizia a fost explicată prin dorința de a limita intrarea vizitatorilor în spital, reducând astfel riscul de transfer al microbilor.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene s-a declarat profund indignat de ideea conducerii spitalului și a solicitat anularea de urgență a acestei taxe.

”Sunt uimit și profund indignat de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Empatizez cu fiecare om care trebuie sa ajungă la patul unui bolnav și nu concep ca pe lângă necazul de a avea pe cineva drag în suferință, să fii nevoit să dai și bani pentru a-l vedea, pentru a-i duce ceva sau pentru a sta de vorbă! Cer conducerii spitalului să anuleze de urgență această decizie si să elimine această taxă percepută de la aparținătorii celor internați! Este nedrept să le iei bani acestor oameni care fac un efort să ajungă la cei dragi, aflați în suferință”, a spus președintele CJ Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *