Skip to content
Politică

Situație bizară: PSD îi cere demisia lui Predoiu din funcțiile politice din…PNL

Vineri dimineața, fostul consilier prezidențial George Scutaru a fost audiat de procurorii anticorupție, iar prin intermediul unui comunicat de presă, DNA a transmis faptul că George Scutaru a fost pus sub urmărire penală și au impusa măsura controlului judiciar, fiind acuzat de complicitate la luare de mită și spălarea banilor.

Citește și ULTIMA ORĂ Acuzațiile OFICIALE ale DNA împotriva lui George Scutaru. Șpaga uriașă pe care acesta ar fi solicitat-o și ce ar fi promis la schimb

În acest context, PSD a reacționat dur prin intermediul unui comunicat de presă și „cere demisia lui Catalin Predoiu din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale”. 

PSD afirmă că Predoiu „trebuie sa isi asume participarea intr-o campanie finantata din coruptie”.

„Astazi, fostul parlamentar PNL si consilier prezidential, George Scutaru, a intrat in atentia procurorilor anti-coruptie, pentru modul in care a finantat campania din Buzau, in anul 2008. Conform procurorilor DNA, exista suspiciuni ca respectiva campanie electorala a fost finantata din mita.

PSD reaminteste ca unul dintre candidatii PNL la Buzau, in 2008, a fost nimeni altul decat Catalin Predoiu, cel care detine astazi functia de prim-vicepresedinte al PNL.

PSD solicita acestuia demisia din functia politica detinuta si asumarea participarii la o campanie electorala finantata din coruptie.

De asemenea, PSD ii solicita acestuia sa raspunda pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorala.” , se arată în comunicatul PSD.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *