Skip to content
Economie

Situație ciudată la Netflix. A câștigat 8,8 milioane de abonați, însă veniturile au fost sub estimări

Al patrulea trimestru din 2018 aduce rezultate amestecate pentru Netflix, cu venituri uşor sub aşteptări, dar o creşterea importantă a numărului de abonaţi. Cea mai bună veste pentru Netflix este că a reuşit în ultimul trimestru să dobândească chiar mai mulţi abonaţi decât estimase. Compania se aştepta să atragă 7,6 milioane de abonaţi noi în această perioadă, însă numărul acestora a fost de 8,8 milioane, scrie news.ro.

Veniturile au fost puţin sub aşteptări, 4,19 miliarde de dolari în loc de 4,21 miliarde de dolari. Chiar şi aşa, venitul per acţiune a ajuns la 30 de cenţi, deşi era estimat să atingă valoarea de 24 de cenţi.  Cu aceeaşi ocazie, Netflix a mai făcut publice o serie de date legate de propriul conţinut. “Bird Box” a ajuns la peste 80 de milioane de vizualizări, după ce în prima săptămână a fost urmărit pe 45 de milioane de conturi.

De asemenea, serialele “You” şi “Sex Education” ar urma să atingă cifra de 40 de milioane de conturi în primele patru săptămâni. O vizualizare este contorizată când este vizionat cel puţin 70% dintr-un film sau episod. Interesant este că, susţin oficialii companiei, Netflix înregistrează acum 10% din totalul vizualizărilor pe televizoarele din Statele Unite, cu 100 de milioane de ore pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *