Ipostază tulburătoare în care s-a aflat Victor Ponta. Cu ce s-a confruntat prezidențiabilul PSD. FOTO

Premierul Victor Ponta s-a confruntat astăzi cu o situație probabil unică și în același timp extrem de dificilă în cariera sa de om politic.

Un bolnav ţintuit la pat a făcut un apel disperat la premierul Victor Ponta, care se află cu familia la mănăstirea Sâmbăta de Sus, alături de soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Omul a explicat că medicamentele îl costă prea mult pe lună şi chiar dacă acestea ar trebui să fie decontate, la farmacie i se spune că nu sunt decontate, potrivit Antena3.ro.

„Medicamentele mele pentru o lună de zile sunt 700 de lei. Nu le decontează. Casa zice că sunt gratuite, dar când te duci la farmacie, nu sunt. De 27 de ani de zile sunt la pat. Şi eu şi fraţii mei am făcut ceva pentru ţara asta. Vă rog să trimiteţi o comisie”, i-ar transmis persoana aflată pe un pat de spitalul prezidențiabilului PSD.

Omul este din judeţul Braşov şi a fost adus la mănăstire pe un pat mobil, pentru a se ruga. Omul susţine că nu primeşte bani pentru însoţitorul pe care ar trebui să îl aibă peste tot şi nu găseşte în farmacii medicamentele de care are nevoie, ci înlocuitoare, care sunt mult mai scumpe.

ponta bolnav

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL