Skip to content
Politică

Situație halucinantă: Cameraman, amenințat cu pistolul de un ofițer DIICOT

Un cameraman prezent la descinderi a fost amenințat cu pistolul la piept de un ofițer antidrog. Acesta a intrat în șoc după ce a fost amenințat.

Jurnalistul Dragoș Boța a explicat, miercuri dimineața, în cadrul unei intervenții telefonice la postul Antena3 TV, ce s-a întâmplat.

„Cand au descins (n.r. – ofiterii antidrog), cameramanul si-a aprins lumina de pe camera, ii cere (n.r. – unul dintre ofiterii antidrog) sa o opreasca, cameramanul s-a conformat dar politistul a scos pistolul din tocul de la cingatoare si i-a pus pistolul la piept cameramanului pe strada si asa a fost tinut, aproape culcat, cateva zeci de secunde pana a aparut un alt jurrnalist. (…)

Dupa acest moment in care cameramanului neînnarmat i s-a pus pistolul la piept, in timp ce filma ulterior verificarile facute de trupele speciale, in imagini se vede cum din spate este lovit in zona coloanei vertebrale de acelasi ofiter, care ii spune <<Nu te-ai potolit>>?”, a explicat jurnalistul.

Asta nu e tot. Jurnalistul dezvăluie că s-a încercat o mușamalizare a evenimentelor.

„S-a incercat o negociere in urma incidentului, s-a spus – nu dati nimic despre acest incident, dar daca veți face asta noi vom avea grija ca voi jurnalistii sa nu mai ajungeti la descinderi. Din conducerea de la Crima Organizata (n.r. – intrebat din partea cui au venit aceste solicitari). (…) Este o incercare inacceptabila!”, a mai subliniat Dragoș Boța.

Întrebat dacă cameramanul va depune plângere, jurnalistul a răspuns: „Din discutia pe care am avut-o cu el e decis sa sune un avocat si sa depuna plangere. Dupa 15 minute dupa accident, va spun, tremura, si el si colega sa”.

1 comentariu la “Situație halucinantă: Cameraman, amenințat cu pistolul de un ofițer DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *