Skip to content
Politică

Situaţie la limita absurdului în Teleorman: un candidat la Primăria Alexandria lipseşte de pe buletinul de vot!

Situaţie la limita absurdului în judeţul Teleorman: un candidat la Primăria Municipiului Alexandria lipseşte de pe buletinul de vot!

Este vorba despre candidatul Partidului Romania Unita (PRU) la Primaria Alexandria, Dumitru Goldbach, care lipseste de pe buletinul de vot, potrivit unui comunicat emis de partid. Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Biroului Electoral Judetean Teleorman au declarat ca au primit o sesizare in acest sens si vor verifica ce s-a intamplat.

„Candidatul Partidului Romania Unita la Primaria Alexandria (Teleorman), Dumitru Goldbach, lipseste de pe buletinele de vot. In acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP si Politia, pentru ca lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciaza total procesul de votare, iar alegerile trebuie refacute. Partidul Romania Unita solicita autoritatilor in drept sa ia imediat masuri, sa identifice vinovatii si sa amane alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare sa fie corect, iar candidatul PRU sa se regaseasca pe buletinul de vot. Aceasta situatie necesita deschiderea unui dosar penal si o verificare atenta a procesului de votare din intreaga tara pentru ca un asemenea caz indica tentative de fraudare a votului romanilor si un atac la adresa Partidului Romania Unita!”, se arata in comunicatul Partidului Romania Unita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *