Skip to content
Politică

Situație penibilă pe holurile Parlamentului European: cum a fugit Dancilă de un jurnalist Euronews (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a ignorat un jurnalist de la postul TV Euronews, care a intrebat-o de vreo sapte ori daca va merge inainte cu referendumul privind redefinirea familiei.

Potrivit inregistrarii video, jurnalistul a alergat dupa Dancila pe holurile Parlamentului, dar nu a avut succes sa obtina un raspuns. Premierul se uita cu ochii larg deschisi la acesta, dar nu schiteaza niciun gest de raspuns. Ziaristul a fost blocat de membrii delegatiei romane si de bodyguarzi sa se apropie de premier, informează Ziare.com

„Doamna prim-ministru, ce ati discutat astazi cu Grupul S&D? Aveti vreo reactie? Doamna prim-ministru? Doamna prim-ministru? Veti continua cu referendumul? Putem obtine un raspuns scurt, va rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre casatoria dintre homosexuali?”, au fost intrebarile repetate puse de Euronews.

Viorica Dancila nu a oferit niciun raspuns la toate aceste intrebari. Alaturi de premier erau mai multi oficiali romani printre care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, europarlamentarii Maria Grapini si Dan Nica sau consilierul personal Anca Alexandrescu.

„Nu a fost foarte dornica sa vorbeasca”, a fost comentariul unuia dintre jurnalistii Euronews, dupa difuzarea filmuletului. Postul de televiziune a abordat subiectul referendumului privind redefinirea familiei, intr-o analiza intitulata „Romania aluneca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *