Skip to content
Iași Știri locale

Situaţie ruptă din scrierile lui Caragiale, la Iași. Consilieri judeţeni, angajaţi peste noapte la „Senator PSD Maricel Popa”

Adevarul
" "

Consilierii s-au trezit, peste noapte, angajaţi la „Senator Maricel Popa”, conform profilurilor de Facebook. Este vorba de consilieri de la PNL, USR şi chiar de colegii de partid ai lui Maricel Popa, PSD. Unii dintre aceştia şi-au modificat între timp secţiunea „Loc de muncă” de pe Facebook, scrie Adevarul.

Mai mulţi consilieri judeţeni din Iaşi s-au trezit, peste noapte, angajaţi la „Senator Maricel Popa”, conform profilurilor de Facebook. Explicaţia este dată de faptul că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, actualmente senator, şi-a însuşit pagina de Facebook a instituţiei, schimbând numele acesteia din „Consiliul Judeţean Iaşi” în „Senator Maricel Popa”.

" "

Numele paginii de Facebook a fost schimbat joi, 14 ianuarie. În aceeaşi zi, consilieri de la PNL, USR şi chiar de colegii de partid ai lui Maricel Popa, PSD, erau angajaţi, conform Facebook, la „Senator Maricel Popa”.

Inclusiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Dangă, membru PNL, se regăseşte în această situaţie, cât şi un reputat medic obstetrician din Iaşi, Răzvan Socolov, care a intrat în Consiliul Judeţean pe listele Alianţei USR-PLUS.   Unii dintre aceştia şi-au modificat între timp secţiunea „Loc de muncă” de pe Facebook.

În context, actualul preşedinte al CJ Iaşi, Costel Alexe, îl acuză pe Maricel Popa că a furat pagina de Facebook a instituţiei, în încercarea de a bloca activitatea de la nivelul judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *