Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire dezvăluie care e cea mai profitabilă firmă de casă a unui partid din România, companie care a încasat 700 de milioane de euro în ultimii 10 ani

Jurnalistul Silviu Mănăstire a dezvăluit, în emisiunea ”Dosar de Politician”, cum baronii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, au reușit să facă din firma Tel Drum Alexandria, una dintre cele mai profitabile companii de casă ale Partidului Social Democrat.

De trei ani de când PSD este la guvernare, firmele apropiate de liderii social democrați fac bani cu nemiluita. De trei ani de când Liviu Dragnea este cel mai puternic politician din PSD, compania de construcții Tel Drum SA din Alexandria a câștigat sute de milioane euro din contracte cu Statul. Este un miracol economic greu de explicat logic. Dragnea controlează rețeaua de baroni locali ai partidului. La rândul lor, baronii PSD au îmbogățit compania Tel Drum prin contracte cu primarii, consilii județene și companii de stat.

Toți liderii cu greutate din PSD știu și vorbesc public despre faptul că societatea Tel Drum aparține de fapt președintelui executiv al PSD! Știm, de asemenea, din surse publice că DNA anchetează afacerile companiei Tel Drum în legatură cu cheltuirea ilegală a banilor europeni obtinuți prin contracte. Stadiul acestei investigații este deocamdată necunoscut.

Mănăstire își pune mai multe întrebări la care procurorii DNA trebuie să dea răspunsuri: știe DNA cine este patronul real al Tel Drum? Cine participă la adunarea generală a acționarilor? Cine deține de fapt acțiunile nenominale? Este posibil ca acest „dosar Tel Drum” să facă parte dintr-o investigație mai amplă care vizează activitatea lui Dragnea? Mai ales ca șeful baronilor este suspectat de corupție în dosarul Alinei Bica, fosta șefă DIICOT?

Aflaţi mai multe despre afacerile baronilor PSD din materialul video de mai jos:

Sursa foto: paginademedia.ro

3 comentarii la “Silviu Mănăstire dezvăluie care e cea mai profitabilă firmă de casă a unui partid din România, companie care a încasat 700 de milioane de euro în ultimii 10 ani

  1. Manastire, comportament de Vanghelie. De cand a luat sutul in spate de la RTV, PSD-ul a devenit dusmanul universal pentru acest glasuitor. Cand Manastire era la RTV altii erau politicieni corupti: Cancescu, Uioreanu, Falca, Blaga etc.

  2. Manastire ne spune cat s-a incasat de catre firma asta. De ce nu ne spui nene si daca si cat s-a furat din ei ? Ca de dosarul Flota, intamplator inchis, vad ca nu ciripesti nimic niciodata. Si acolo e un prejudiciu clar si dovedit de 300 de milioane ! Apoi, poate ne spune candva, noua sau organelor abilitate, cine ii ofera lui toate datele astea din dosare in curs de ancheta, si contra ce la schimb ? Ca doar nu i le livreaza ca e el baiat frumos. Asta pentru ca tot vorbim de coruptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *