Slovacii pot strica socotelilor românilor la Euro 2024: scenariul care ar arunca meciul în aer

Sursa foto: Pixabay

În ultimele zile, s-a tot vorbit despre un posibil „blat“ în România – Slovacia. Adică, o remiză care ar trimite ambele naționale în optimi. 

Scenariul e mai bun pentru noi, fiindcă n-am încheia grupa E mai jos de locul 2. Pentru slovaci, în schimb, remiza cu România echivalează cu locul 3. Și un meci infernal, în optimi, cu Spania sau Anglia.

Având în vedere acest detaliu, e posibil, totuși, ca slovacii să forțeze victoria cu noi, la Frankfurt. Desigur, Škriniar și colegii săi nu vor risca tot și nu se vor arunca orbește în atac. Dar sunt și ei conștienți că cele trei puncte, dacă vor fi obținute, le pot oferi un culoar mai bun, în continuarea drumului, la Euro 2024.

egaluri au fost, de-a lungul anilor, între România și Slovacia, inclusiv la ultimul meci direct, în 2013, într-un amical. În rest, avem cinci victorii și o singură înfrângere suferită în 1942.

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: