Skip to content
Sport

Smiley a primit un nou buletin. Cum arată noul buletin al cântărețului FOTO

După ce a declarat public că „și-a pierdut buletinul”, Ministerul de Interne nu a uitat de Smiley și i-a oferit un nou buletin cântărețului.

În semn de mulțumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care și-au pierdut actul de identitate, cântăreţul a primit din partea MAI un buletin simbolic.

„Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!”, scrie MAI pe pagina sa de facebook.

Buletinul simbolic primit de cântăreţ este unul foarte deosebit. a CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul „Oarecare”, la „Nume” — Smiley și „Prenume” — „Omul”. La „Cetățenie”, pe buletinul special al lui Smiley este menționat „Fii tu România”, locul de naștere este „Acasă”, iar Domiciliul este „Plec pe Marte”.

smiley_65953900

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alături de DOC & Motzu, „Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la începutul anului, pe pagina oficială de Facebook a instituției, o campanie de informare pentru cei care și-au pierdut actul de identitate, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *